GOD JUL med NY Julenattinè

Fredag 19. desember blir det igjen Julenattinè med Ellingsøy Hornmusikk, Kyrkjekoret og gjestar. Magne Fremmerlid har tidligere vært med oss på Julenattinèen. Denne gang har han med seg kona, Charlotte Fongen, for første gang i Ellingsøykyrkja.

Ellingsøy Hornmusikk og Ellingsøy Kyrkjekor inviterer til konsert 19.desember.

Ellingsøy Hornmusikk og Ellingsøy Kyrkjekor inviterer til konsert 19.desember.

«Charlotte Fongen har sin solistutdannelse fra Norges Musikkhøyskole, hvor hun tok sin diplom sangutdannelse i 1992. Tidligere studerte hun på Østlandets Musikkonservatorium og ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Charlottes sanglærere har bla. vært Marit Isene og Anne Nyborg.»

En senrtal gjest under Julennattoineen er også Bjørnar Myhr. «Den allsidige pianisten har si utdanning frå konservatoriet i Trondheim. Bjørnar er ein etterspurd musikar med eit fantastisk gehør. Med ein lyrisk uttryksform og utprega sans for klangar og harmoniar, meistrar han dei aller fleste stilartar. I tilleg har han erfaring som både solist og akkompagnatør i ulike samanhengar. Bjørnar har vore møremusikar sidan…»
står det på hjemmesida til «Møremusikarane»

Julenattinèen begynner kl 21:00 og bilettprisen er i år kr 200.- for alle.

Årets sponsorer:

Arne Rongve A/S, Bjørge Ocean AS, Brødrene Dahl A/S, Brødrene Sperre AS, Ellingsøy Renhold AS, Fylling og Bjørge Bygg A/S, Firmenich Bjørge Biomarin AS, Hovlia1 AS, Maritime Partner A/S, Math. Bjørge A/S, Reidar Stokke A/S, Spar Stokke A/S, Sperre Mekaniske A/S og VENO Forsikringsmegling AS

Det er stengt for kommentarer.