Så spilte vi julen inn

Hornmusikkens Julenattinè 2012 ble en av de mer velfylte. Gjennom et to timers tett program fikk publikum og musikere mye «valuta for penga». Oddgeir Bruaset leste Juleevangeliet og fortalte noen av historiene om hvordan våre kjente og kjære julesanger har blitt til.

Julesangene våre er for de fleste av oss like viktige som ribba, juletreet og en tur i Ellingsøykirka. Vi har sunget og hørt dem hvert år så lenge vi kan huske. Men historien bak sangene er mindre kjent.

Kathrine Amdam Eckholms praktfulle stemme ble et annet høydepunkt. Studenten ved Høyskolen, Barratdue Musikk Konservatorium i Oslo imponerte. Hun behøvde egentlig ikke noen mikrofon. Håvard Sveås, Geir Kristian Breivik og Bernt Roar Baade sørget for et solid tonefølge. Og Hornmusikken og kirkekoret var bedre enn noensinne 🙂

Julinattinèen i Ellingsøykirka fredag 21.12.12 ble avslutningen på 50-årsjubileet for Ellingsøy Hornmusikk. Mer allsang ble en ny positiv vri på konserten!

Vi ønsker alle et GODT NYTT MUSIKKÅR!

 

Det er stengt for kommentarer.